FIRETA DE TOT SANTS & HALLOWEEN

 

Enguany en segon de primària hem decidit fer una SPOOKY POSTCARD (postal terrorífica).
A Gran Bretanya i en la resta de països de parla anglesa, és un bonic costum el enviar-se postals per a enviar bons desitjos en els moments especials o en dates assenyalades.
Halloween és una data que molts xiquets/tes tenen assenyalada en el calendari com una de les més divertides i terrorífiques de l’any, doncs és una nit en la qual les cases passen a ser ”haunted houses”, les famílies es disfressen al complet i mentre uns ixen pel barri a fer el famós ”trick or treat” uns altres es queden a casa a l’espera dels veïns i amics per a donar-los un bon susto.
En l’assignatura d’anglès fomentem la cultura britànica i per a açò intentem transmetre’ls i acostar-los a aquesta cultura a través de material real: vídeos, jocs, activitats, cançons i un llarg etcètera que els xiquets que viuen allí realitzen en la seua vida quotidiana.
És per açò que decidim entre tots realitzar una Spooky Postcard per a manar un terrorífic missatge als que més volem, de la mateixa manera que els xiquets de Regne Unit realitzen en aquestes mateixes dates. Amb la silueta de les nostres mans i col·locant les cares dels gats sobre elles… tenim dos terrorífics gats negres!
Una vegada acabada la portada de la nostra Spooky Postcard, passem a dedicar un Happy Halloween a l’afortunat que la reba.

Autor: cervantes

Compartir este post en