ACTIVITATS PAU 2019

Enguany hem celebrat la Pau a partir d’aquest objectiu: millorar el respecte entre nosaltres i l’acceptació de les nostres diferències. El treball coordinat de les Comissions de Festes i Convivència ens ha permès al llarg d’aquestes setmanes realitzar les següents activitats.

Treballar els símbols universals de Pau, per acabar creant el nostre propi: #somCervantesValent. Per a formar part d’aquest col·lectiu hem de desenvolupar diferents qualitats, i la primera d’elles s’ha treballat a partir del llibre “De mayor quiero ser… feliz” d’Anna Morató García, començant pel conte “La mochila invisible, on aprenem la importància del llenguatge positiu, transformant en pompes de sabó tota expressió agradable i lleugera i en pedres grosses i negres el llenguatge negatiu.

A més a més, hem visualitzat el curt “Cuerdas”, guanyador del Goya 2014 al millor curt d’animació, on es mostra el poder d’una xiqueta per la integració del seu company.

Hui, dia de la Pau, hem culminat el treball amb un acte junt amb les nostres famílies on hem representat l’essència del conte, jugant al llenguatge positiu i omplint el nostre pati de pompes de sabó, ens hem unit formant el símbol de #somCervantesValent, amb una foto aèria, i per finalitzar hem ballat “Madre Tierra” amb llenguatge de signes.
Autor: cervantes

Compartir este post en