Apadrinament Lector

El dimarts 13 de març, l’alumnat de quart i segon van celebrar el primer acte de  Cloenda de l’Apadrinament Lector  d’aquest curs.

Les parelles, padrí/na i fillol/a, es van fer entrega d’un obsequi realitzat a classe. A més es van acomiadar perquè ja no seran parella de lectura, ja que comença una nova aventura amb diferents protagonistes.

Amb la satisfacció d’un gran objectiu complit, compartir l’experiència de llegir amb una altra persona, ajudant i aprenent al mateix temps.

Quedem a l’espera de coneixer properament a la nova companya o company!

En què ha consistit aquest projecte?

Les classes de 2n i 4rt, han portat a terme l’Apadrinament Lector, durant una hora setmanal.

S’han treballat diferents objectius;

-Treball regular de la lectura.

-Millora de la competència lectora dels alumnes.

-Foment de la convivència.

-Educació en la responsabilitat i el compromís.

-Treball sobre la cooperació entre nivells.

L’organització va estar constituïda de la següent manera; “padrins”(els xiquets/es de quart ) i els fillols (els xiquets/es de 2n)on se’ls va explicar en una sessió inicial el funcionament i els objectius del projecte.

Després tant padrins/es com els fillols/es havien de seleccionar les lectures adequades (amb l’assessorament de les mestres) en la biblioteca de l’escola. Finalment, havien d’omplir el quadernet de seguiment de l’apadrinament lector.

I com a cloenda, i com podeu veure a les fotos cada xiquet va elaborar un punt de llibre que despres han regalat de padrins a fillols i a l’inrevès.

El resultat d’aquest projecte ha estat molt satisfactori, ja que els alumnes esperaven amb il.lusió el dia de l’apadrinament i disfrutaven molt en cada sessió.

Tot amb un objectiu general; EL GUST PER LA LECTURA

Autor: cervantes

Compartir este post en