COMENCEM!!!!

AVENTURA AL CERVANTES

Comencem una nova aventura al Cervantes i tenim novetats… moltes novetats.

Una d’elles és el canvi d’equip directiu al centre:

Directora: Júlia Fornet, Diplomada en Educació Infantil, Llicenciada en Psicologia i mestra d’educació musical al centre des del curs 1999-2000.

Cap d’estudis: Olga López, Diplomada en Educació Infantil, Potsgrau en Estimulació Primerenca, treballa al Cervantes des del curs 2002-2003

Secretària: Elvira Pérez, Diplomada en Educació Infantil, Llicenciada en Psicopedagogia, va arribar al centre el curs 2002-2003.

Les tres asumim aquest repte amb il·lusió i molta responsabilitat, és el nostre Centre, el volem i anem a treballar acompanyades del nostre Claustre per millorar aquesta gran escola.

Volem remarcar la importància del Claustre, agrair la seua confiança, les seues propostes i la seua implicació des del principi en aquesta nova aventura.

Hem de donar les gràcies a l’AMPA i als que han estat aquest estiu amb nosaltres ajudant-nos a preparar aquest inici de curs. Moltes, moltes gràcies.

Tambè el nostre conserge, Jose Mota, i els operaris de l’ajuntament, tenen el nostre agraïment, han fet una gran tasca a l’escola per deixar-la ben guapa per al principi de curs.

Gràcies a totes aquelles persones que ens han animat, felicitat, donat l’enhorabona, etc, etc, etc. Ens dóna molta força i sabeu què? Les famílies, l’alumnat i els mestres del Cervantes #anemapertotes.

Pròximament més novetats… esteu atents… esteu atentes…

 #somCervantes

                                                                                  

Autor: cervantes

Compartir este post en