EIXIDES TERCER I QUART

Vos presentem un resum de les activitats realitzades per l’alumnat de tercer i quart aquest segon trimestre.

REFUGI CAVALLS

Durant el mes de febrer i març, visitàrem l’associació protectora d’amics del cavall ubicat a la Xara. Els xiquets conegueren el món del cavall, el seu valor terapèutic, la problemàtica del seu manteniment, alternativa als cavalls abandonats, etc.

També pogueren donar  menjar als cavalls, així com netejar-los, raspallar-los…

El mateix dia també visitàrem una zona de bosc, el pinaret de la Xara i el garrofer centenari ubicat al mateix lloc.

Els alumnes de tercer A tornàrem fent una ruta de senderisme per la muntanya fins al col·legi. Va ser molt satisfactori per als xiquets/es.

BARRI DE PESCADORS

El passat 20 de febrer i l’1 de març realitzàrem l’activitat del “barri de pescadors”. Fou una activitat molt interessant, ja que la pesca és un referent molt important a la nostra ciutat.

Ens explicaren la comercialització del peix, les diferents embarcacions de pesca, els arts utilitzats, construccions navals, cases de l’època i el barri històric de pescadors.

També tinguérem l’oportunitat de veure en directe algunes embarcacions que venien carregades de peix. Ens posaren un vídeo explicatiu d’un dia de pesca en alta mar, la proximitat d’alguns cetacis a la nostra costa, entrarem a les instal·lacions del pòsit de Dénia, així com un simulacre de subhasta de peix que realitzàrem. Com abans hem dit, va ser una activitat molt interessant.

VITALPARCENTRE

El passat 5 de març, realitzàrem l’excursió referent a la segona avaluació. Visitàrem el parc de multi aventura ubicat a Parcent. Tinguérem tirolines, escalada als arbres, obstacles de pi a pi, tir amb arc, passeig amb carro i cavall, i moltissims jocs de grup.

Va ser una excursió de tot el dia, tornàrem al col·legi a les 17 h de la vesprada. Ens ho passàrem d’allò més bé, ja que va ser una experiència nova per a tots nosaltres.

Ací teniu unes quantes fotos, però no oblideu veure el vídeo.

 

 

 

Autor: cervantes

Compartir este post en