Exposem al Centre d’Art de l’Estació

Com si d’artistes es tractara… estàvem convidats a participar en l’exposició EDUCANT EL GUST, Art i història del “ben” menjar.

De la mà d’Imma Mengual, qui ens convidà a reflexionar des de l’art i des de la història sobre el significat que l’alimentació té en la vida de les persones i les societats.

Ens vam plantejar diferents objectius: apropar el museu i el treball dels artistes a l’alumnat, reflexionar sobre la necessitat d’una alimentació saludable rica en fruites i verdures, activar i gaudir les sensacions que ens provoquen els aliments i transformar-les en art.

El dia de la cloenda va ser el torn de l’alumnat de cinqué.

Vam visualitzar diferents curtmetratges, “Le Bonne Cuisine” i “Greta i los Vegefantásticos” del director valencià Jorge Bellver.

La presentació del treball d’ART FOOD es va vehicular en anglés, darrerament l’alumnat per parelles li donava forma a la seua creació, triant les fruites, pelant-les si calia i de vegades esculpint-les.

 

El resultat foren fresques llagostes de meló d’arger, titots de raïm i carlota, àcids lleons de taronja, mussols de xocolata, palmeres de platan i cotxes de carreres de pa i maduixa.

 

Autor: cervantes

Compartir este post en