FÀBRICA GARMOL

Un any mes, EL 3 de Març, la fàbrica Garmol en Dénia ens obri les seues portes per a que els nostres xiquets i xiquetes de 3er de Primaria puguen visitar la fàbrica de carros de compra.

Aquesta empresa familiar es dedica desde l’any 1968 a la fabricació  de carros, borses de diferents tamanys, models, disenys…

L’objectiu de l’excursio era que l’alumnat es familiaritzara amb el procés de treball, els materialso la maquinària ja que hi havien operaris treballant amb diferentes màquines dissenyades per a fer cadascuna de les parts del carro.

Els xiquets no perdien detall de veure com doblegaven els ferros en un tres i no res, ens encantaren els dissenys de les teles i sobre tot la rapidesa amb que la màquina feia els treballs. A més, ens quedarem bocabadats amb l’altura del magatzen. La visita ha sigut molt productiva, ja que ens adonarem de la importancia del treball en equip i de la organitzacio per a un òptim resultat.

Agraim a tots el treballadors de l’empresa  la seua paciència i amabilitat per l’explicació de la seua feina dins del procés industrial.

Al finalitzar la visita, ens regalarem una bolsa molt bonica, que als xiquets es va agradar molt.

Moltes gràcies a la empresa Garmol per la gran acollida durant la visita.

 

 

 

 

 

Autor: cervantes

Compartir este post en