IX MARATÓ DE LECTURA

El 23 d’abril és dia del llibre, per això hui hem celebrat la IX edició de la Marató de Lectura que enguany hem dedicat als contes, emmarcada dins del nostre projecte; «CONTES A CABASSOS».
Al llarg de tot el dia, alumnat i professorat han passat per la biblioteca per llegir ininterrompudament contes clàssics que han estat la delícia de grans i menuts.
A més, per fi, hem descobert la sorpresa que ens reservaven les profes encarregades de la biblioteca després de tants dies d’intriga: ¡¡¡La nostra biblio ja té nom !!!
En l’acte d’inauguració aguns alumnes han rebut un merescut diploma per ser uns grans lectors.
Com a complement teniem racons de lectura al gimnàs i l’aula de música amb multitud de cabassos plens d’històries d’allò més interessants.
També hem volgut mostrar la nostra cara més solidària participant en la campanya: 1 quilo per un llibre, organitzada per la UNED, per a això ens hem desplaçat a la casa de la cultura i cada alumne i alumna ha canviat aliments per llibres.
Després d’unes setmanes de molta feina i esforç per part de tots i totes, el dia ha resultat exitos, emocionant i ple de sorpreses.

 

Autor: cervantes

Compartir este post en