MARXA SOLIDÀRIA-60 ANIVERSARI

Enguany el Col·legi Públic Cervantes de Dénia ha celebrat el seu 60 aniversari  realitzant un projecte molt innovador on s’ha implicat tot el professorat junt amb el seu alumnat.

Al voltant d’aquest projecte s’han treballat totes les àrees del currículum i s’han realitzat  activitats molt variades.

El projecte ha finalitzat amb l’organització d’una marxa solidària en la que ha participat tota la comunitat educativa, alumnat, professorat actual i professorat jubilat, pares i mares, personal no docent i de menjador, Ajuntament i SPE; tot això junt amb la solidaritat de les famílies.

Els donatius de la marxa han sigut  donats a Càrites  per tal d’ajudar als més necessitats.

El divendres 26 de maig a les 10 del matí es reunirem en el Camp del Rodat de Dénia tots els implicats  per participar en la Marxa Solidària. El recorregut va ser el següent: Camp  del Rodat, col·legi Cervantes, C/ Montcada, C/ Loreto, Ajuntament, C/ Olivera, C/ Sant Cristòfol, C/ Sant Antoni, C/Loreto, C/ Moncada, Col·legi Cervantes i arribada al Camp del Rodat.

Hi havien dos punts d’avituallament on estaven els pares i mares de L’AMPA del col·legi , donant aigua i vivers a tot el que ho necessitava, en la porta de l’Ajuntament i en l’arribada al Camp del Rodat.

Després d’uns exercicis de calfament va començar la marxa.

Van obrir la marxa els /les alumnes de sisè seguits per tota la resta de cursos i la van tancar els més menudets de dos i tres anys. Va ser molt divertida!!

Després de finalitzar vam tindre medalles per a tots els participants.

L’organització va ser d’un deu.

TOTS HO PASSÀREM MOLT BÉ!!!

Autor: cervantes

Compartir este post en