MERLÍ I EL JOVE ARTÚS

Com no podia ser d’una altra manera, el col.legi Cervantes ha participat una vegada més en la XXVI Mostra de teatre escolar “Ciutat de Dénia”.

A la nostra escola des de fa molts anys hem introduït aquesta activitat en la tasca educativa, potenciant en el nostre alumnat els recursos personals i socials que l’ajudaran a desenvolupar el valor de l’empatia. Aprendre a posar-se en la pell de l’altre i comprendre’l li serà sempre de gran utilitat.

L’obra elegida per aquest curs ha estat: MERLÍ I EL JOVE ARTÚS, de Carles Pons. Una història de gegants, cavallers invisibles, follets del bosc…Un món on el jove Artús, el seu amic Lancelot, la seua amada Ginebra i el mag Merlí han viscut les més fantàstiques aventures i s’han enfrontat a les perverses maniobres de Mordred i Morgana. Mentrestant, la fabulosa espasa Excalibur, clavada en la pedra, esperava ser extreta per la mà del futur rei d’Anglaterra…

L’équip de teatre del col.legi (Maria José, Rosa Maria, Francesc, Ana, Júlia i Sefa) vos dóna les gràcies per la vostra participació així com a les famílies per la seua col.laboració en l’elaboració del vestuari , horaris d’assatjos, etc.

ENHORABONA!!!

 

Autor: cervantes

Compartir este post en