ONDARA

El passat 6 d’abril, de la mà de Pedro Carrasco, vam poder descobrir un magnífic recorregut natural gràcies al seu jardí botànic anomenat “El Sueño”, el qual es troba ubicat a Ondara. Un lloc de 5000 m2 que compta amb una gran varietat de plantes, entre les quals predominen els tan espectaculars com a curiosos cactus. A banda del recorregut pel jardí, els xiquets i xiquetes vam poder cultivar una planta en el taller de jardineria que va estar d’allò més divertit. També, vam tindre el plaer de visitar un xicotet museu en el que vam poder veure diverses curiositats de la flora i fauna de la nostra zona com, per exemple, fòssils d’insectes, rèptils i mol·luscos.

Després d’aquesta gran visita, vam agafar l’autobús per a desplaçar-nos a Benidoleig per visitar la Cova de les Calaveres, una cavitat de 400 m de llarg datada al segle XVIII, en la que es troben restes d’ossos humans. Un recorregut que va estar ple de misteri i ganes d’observar atentament el que s’amagava al seu interior.

En definitiva, va ser un dia inoblidable en el que vam poder gaudir i aprendre sense descans, ja que vam comptar amb una combinació perfecta en que la natura, la curiositat, el joc, la convivència i els somriures van ser els ingredients fonamentals.

Autor: cervantes

Compartir este post en