VISITA A LA ACADÈMIA DE MÚSICA MANUEL LATUR-PERCUSIÓ

L’alumnat de tercer del CEIP Cervantes va poder gaudir d’una audició a les instal.lacions de la Banda de Dénia dilluns per la vesprada.

Aquesta activitat, emmarcada dins del projecte d’innovació educativa contra el fracàs escolar a partir d’activitats musicals que hem titolat Cervantes:your music box, ha estat tot un èxit!!

Vam poder aprendre els noms i la classificació de la família d’instruments de percussió, vam poder escoltar peces interpretades tant pel mestre com per l’alumnat de la Banda, i fins i tot, i com a final de l’audició, vam poder tocar nosaltres!!! No tots les dies tenim l’oportunitat de tocar uns TIMBALS, o una MARIMBA, o un TEMPLE, o una BATERIA!!! Impressionant!! I de vore les cares i l’alegria del nostre alumnat encara més satisfacció!!!

Pensem que ja per a sempre aquests continguts musicals no s’oblidaran, quina millor metodologia per aprendre i ser més competents que la pràctica i significativa.

Moltes gràcies a la Banda de Dénia, que s’ha involucrat de nou en el nostre projecte i esperem poder gaudir pròximament de més activitats amb aquests grans professionals.

Hem incorporat un nou blog a la web del nostre Centre: YOUR MUSIC BOX, on anirem posant totes les activitats i explicant el projecte, no deixieu de visitar-lo.

Autor: cervantes

Compartir este post en