VISITA A LA FÀBRICA GARMOL

El passat divendres 13 de maig l’alumnat de quart de primària del col.legi CEIP Cervantes de Dénia, va visitar la fàbrica de carros de compra Garmol. Aquesta empresa familiar es dedica des de l’any 1968 a la fabricació de carros de diversos tamanys, models, disenys, colors…

L’objectiu de l’excursió era que els alumnes es familiaritzaren amb el procés de treball d’una empresa, conèixer les diferents fases de la fabricació d’un producte i quin es el seu resultat final.

En arribar a l’empresa, Mariela, ens va ensenyar les instal.lacions de la fàbrica, on hi havien operaris treballant amb diferents màquines dissenyades per a fer cadascuna de les parts del carro.

Ens quedàrem meravellats de veure com doblegaven l’acer en un tres i no res, ens encantaren els dissenys de les teles, la rapidesa amb que la màquina feia els diversos dibuixos en la tela del carro. A més, ens quedàrem bocabadats amb l’altura a la que poden arribar a guardar les teles.

La visita ha sigut molt productiva, ja que ens adonàrem de la importància del treball en equip i de l’organització per a un òptim resultat.

Tots els treballadors de l’empresa foren molt amables i ens explicaren la seua feina dins del procés industrial.

En finalitzar la visita, ens regalaren una bolsa molt bonica, amb la que pròximament anirem a comprar al mercat! A més a més, les mestres foren molt afortunades, ja que tornaren a l’escola amb un carro de compra xulíssim!

Moltes gràcies a l’empresa Garmol per la gran acollida durant la visita!

Ceip Cervantes-Alumnat de 4t de Primària

Autor: cervantes

Compartir este post en