XARXA DE LLIBRES

INFORMACIÓ BANC DE LLIBRES 2016/17

 I

2a FASE D’AJUDES XARXA-LLIBRES

Estimades famílies:

El curs 2016/17 hi haurà Banc de llibres al centre.

Poden participar:

 • Els que hagen participat en la Fase 1 del programa «Xarxa llibres”.
 • Els que no hagen participat en la fase 1 de Xarxa llibres, però que aporten ara un lot de llibres en bon estat per a ser reutilitzat el pròxim curs.

Què s’ha de fer?

 • Emplenar telemàticament la justificació de lliurament de llibres de text i material curricular.
 • Manifestar en la sol·licitud telemàtica la seua intenció de Participació en el banc de llibres 2016/17.
 • Revisar els llibres abans d’entregar-los, esborrant, netejant i reparant si és el cas, les fulles. Seria convenient que folraren els llibres si no ho estan.
 • Portar al centre junt amb la sol·licitud degudament omplida i signada el lot de llibres de text complet i en bon estat, dins d’una bossa de plàstic amb el nom del xiquet/a.

Com s`ha de fer?

 • L’alumnat que SI ha participat en la fase 1 del programa Xarxa Llibres omplirà el model «SOL·LICITUD TELEMÀTICA INDIVIDUAL DE PARTICIPACIÓ AL BANC DE LLIBRES I EN LA 2a FASE DEL PROGRAMA XARXA DE LLIBRES 2016-2017».

S’ompli una sol·licitud per cada alumne/a participant; per a això s’haurà d’omplir el formulari que ja està disponible en la pàgina web:

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18095&version=amp
Per a percebre l’import corresponent a la segona fase i tindre llibres el curs vinent haurà d’entregar el lot complet dels llibres.

 • L’alumnat que NO ha participat en la fase 1 i vol fer-ho ara omplirà el model “SOL.LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL BANC DE LLIBRES CURS 2016-2017″. «(FAMÍLIES QUE NO S’HAN ACOLLIT AL PROGRAMA XARXA LLBRES).

S’ompli una sol·licitud per cada alumne/a per a això s’haurà d’omplir el formulari que ja està disponible en la pàgina web:

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094&version=amp

Per tindre llibres el curs vinent haurà d’entregar el lot complet dels llibres.

On s’ha d’anar?

El lloc de presentació serà l’aula del vostre fill/a els dies 23 i 24 de juny, excepte infantil 5 anys que serà a la sala del professorat.

L’horari serà de 9´00 hores fins 11’00 hores i de 11’30 hores fins 13’30 hores.

 

Informació complementària i important:

 1. ALUMNAT DE 1r o 2n DE PRIMÀRIA: Este alumnat també haurà d’entregar les sol.licituds i els llibres de text utilitzats independentment del seu estat, es a dir, no cal esborrar-los.
 2. L’ALUMNAT QUE AQUEST ANY FA INFANTIL 5 anys o 1er DE PRIMÀRIA i desitje participar en el banc de llibres rebrà al mes de setembre un xec-llibre que podrà utilitzar en les llibreries que s’associen al programa.
 3. L’alumnat de 6é que participe en el programa i porte el seu lot de llibres tindrà dret a un lot de llibres gratuïts en 1er d’ESO.
 4. Totes les famílies que sol·liciten la seua entrada al banc de llibres es comprometen a tindre cura dels llibres i si no fora així a reposar els llibres defectuosos
 5. A l’hora de realitzar els tràmits necessiten el NIA del seu fill/a, aquest número està en tots els butlletins de notes que li lliurem cada trimestre.

 

Per a aquelles famílies que no disposen de mitjans telemàtics per tramitar la sol·licitud, el col·legi els oferirà l’ajuda i els mitjans necessaris per realitzar-la.

Autor: cervantes

Compartir este post en